Moederdag
16621
post-template-default,single,single-post,postid-16621,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-16621
 

Moederdag

Moederdag

  • ‘the day after’ …. Moederdag

Wat een gave tijd was dit!

Zoveel leuke, bijzondere aanvragen binnen kwamen! Dus hup, tot ’s avonds laat door om alle pakketjes op de post te krijgen. Leuk ingepakt, goed verpakt, helaas kwam er ook 1 stuk aan… dan maar snel opnieuw maken en opsturen zodat het nog op tijd aankomt. Hup, ik weer de houtcontainer in om te zoeken naar een geschikt stukje board. Ik hou d’r van! Haha!

En dan krijg ik ook nog eens ontzettend veel leuke reacties met een foto van het vaasje in mijn inbox! Dat was voor mij eigenlijk wel het leukste aan deze hele tijd, mama’s & oma’s die hun geschenk, zorgvuldig gemaakt uit hergebruikt materiaal heel mooi vonden! Ik vind dat feest! Iedere keer bij het openen van zo’n berichtje krijg ik een lach op mijn gezicht, dat geeft toch super veel energie om weer aan de slag te gaan?!

Er ligt alweer veel hout klaar…. Op naar Vaderdag 😉 ook voor Vaderdag komt er binnenkort een leuk item op de site te staan, het wordt een ‘basis’ item waar je zelf een tekst in kan laten graveren. 

Hou de site in de gaten…

En dan hieronder een aantal foto’s 

Geen reactie's

Geef een reactie