Over ons _ onze visie
15291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15291,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Het Idee


Hoi! Mijn naam is Joke, inmiddels 38 jaar creatief, impulsief en altijd in de weer. Een brein dat constant bezig is met creaties maken ­čÖé en mijn handen voeren dat graag uit. Na de middelbareschool heb ik de modevakschool gevolgd en aansluitend de fotovakschool.

Beide komen nu nog steeds goed van pas! Lees ook eens mijn blog, hier probeer ik af en toe een inkijkje te geven van mijn werkzaamheden.

 

De wereld een beetje schoner maken, kan dat? Jazeker! Dit idee is ontstaan tijdens mijn werkzaamheden bij een kringlooporganisatie. Een organisatie die enorm met mens en milieu begaan is. Het eerste dat was mij al duidelijk en dat laatste werd maar wat duidelijk toen ik daar echt ging werken. Wat wordt er toch veel weggegooid, wat kunnen we daar nou aan doen? Hergebruik! Upcyclen en weer wat moois van dat ‘afval’ (mijn grondstoffen) maken.

 

En dat is wat ik ben gaan doen. Iets maken van spullen uit die afvalbak, letterlijk. Lees ook eens mijn blog, hier probeer ik wat inkijkjes te geven van mijn werkzaamheden.

Je vindt mij regelmatig op de kop in verschillende afvalbakken opzoek naar mooie grondstoffen om te graveren. Hoe lelijk of kapot ook, er is altijd wel ergens een randje waar ik weer wat moois op kan graveren. Dat kunnen vaste beelden zijn, maar ook jullie eigen ontwerp is daar in te graveren, (bijna) niks is te gek. Hoe creatiever hoe leuker!

Het maken van producten waar je blij van wordt, dat is toch een cadeautje!