Veelgestelde vragen
16240
page-template-default,page,page-id-16240,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Veelgestelde vragen

Kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Ik verkoop zowel producten met als zonder herroepingsrecht. Niet gepersonaliseerde artikelen zonder inscriptie heb je wel herroepingsrecht op. Sommige producten die je via New-Used koopt worden op maat of met een persoonlijke inscriptie gemaakt, het herroepingsrecht is op deze producten niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Typefout in mijn gepersonaliseerde item?

De tekst die is ingevuld bij de bestelling, wordt bij de uitwerking precies zo overgenomen op het artikel. Indien het artikel eenmaal is bewerkt, kan het achteraf niet meer worden aangepast. Het opnieuw aanleveren van artikelen met een andere, juiste, naam/tekst is dan ook alleen mogelijk in een nieuwe bestelling.

Indien je voor de verwerking al merkt dat u een fout heeft doorgegeven?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op via het contactformulier van New-Used. Of via info@new-used.nl.

Ontvang je een artikel waarbij New-Used de tekst/naam niet correct heeft aangeleverd, neem dan direct contact op via contactformulier en/of stuur een e-mail naar info@new-used.nl met daarin de beschrijving & afbeelding van wat is fout gegaan. Ik zoek dan naar een spoedige en gepaste oplossing.

Een eigen ontwerp laten graveren?

Je kan altijd een mail via het contactformulier versturen met jouw verzoek. Ik zal zo snel mogelijk een antwoord geven. Er is veel mogelijk, wie niet waagt … Dus waag er altijd een mailtje aan: info@new-used.nl.

Veiligheidsmaatregelen:

De artikelen van New-Used zijn niet geschikt voor baby’s, kleine kinderen en huisdieren i.v.m. verstikkingsgevaar. New-Used is hiervoor niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het gebruik van de producten en onverhoopte ongelukken of schade. De eindgebruiker en/of toezichthouder mag baby’s, kinderen en huisdieren niet alleen laten met de producten en is altijd zelf verantwoordelijk voor het gebruik, de veiligheid en de hygiëne. Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden bevestig je dat je kennis heeft genomen van dit veiligheidsvoorschrift. Geef je het artikel cadeau? Lever dan altijd dit veiligheidsvoorschrift mee zodat de ontvanger hiervan op de hoogte is en de toezichthouder dit ook gaat naleven.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Omdat alles met de hand voor jou op maat wordt uitgewerkt, heb ik even de tijd nodig om het keurig uit te kunnen werken. Als een bestelling definitief is gemaakt en de betaling is voldaan, wordt uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen uitgewerkt.
Daarna volgt de verzending via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Verzending/ Verzendkosten:

De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:
Pakketpost: €3,95
Gratis bezorgd vanaf € 50,00

De producten van New-Used worden met zorg verpakt en verzonden.
Ik verpak de producten in degelijk verzendmateriaal om beschadiging te voorkomen. Elke zending krijgt een retouradres van New-Used.
Is er een reden dat een bestelling niet kan worden bezorgd, dan komt het middels het retouradres weer terug bij New-Used.