eEN JAAR ONDERWEG
16980
post-template-default,single,single-post,postid-16980,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

eEN JAAR ONDERWEG

eEN JAAR ONDERWEG

Een jaar lang knallen, een jaar waarin mijn creatieve hoofd hele fijne overuren heeft gemaakt. Het begint nu pas allemaal een beetje te landen. Ergens in februari had ik de machine door… althans, ik leer momenteel nog steeds ­čśë Ik ben begonnen met het paas thema hup door naar het Moederdag thema. Hop. Vaderdag erachteraan en meteen kwamen er afscheidscadeautjes voor de meesters en de juffen. Ik ben druk geweest met super leuke seizoen tafels thema’s, liefdevolle kaarten. Vlaggenlijnen. Vaasjes. Vlinderdasjes. Plattegronden. Persoonlijke aanvragen. En toen kwamen alweer de kerstdagen! Wow, dit afgelopen jaar heeft wel een behoorlijke indruk op mij gemaakt. Het nieuwe jaar kan ik door alle geleerde ervaringen weer volop aan de slag. Weer met onwijs veel plezier nieuwe items bedenken en uitwerken. Met de steun van mijn man en onze prachtige zoon die graag op de ‘groene knop’ drukt kan ik dit allemaal realiseren, daar ben ik erg dankbaar voor! Er staat weer een mooi jaar voor ons en hopelijk mogen ook de winkels snel weer open zodat ook mijn artikelen weer live te bekijken zijn! We gaan er weer voor!

Geen reactie's

Geef een reactie